Denní menu na www.restauraceubrenku.cz

Od: 5.6. – 9.6.

 

Cena menu 135,-

 

Pondělí:

Polévka: Frankfurtská s kapáním 1,7,9

1)  Čočka na kyselo, uzená plec, chléb 1

 2) Kuřecí placičky se šunkou a nivou, bramborová kaše 1,3,7

 3) Masové kuličky v rajské omáčce s kukuřicí a hráškem, rýže 1,3

 4) Vepřové medailonky v pepřové omáčce, hranolky 1,7

 

Úterý:

Polévka:  Zeleninová s rýží 9

1) Vepřová rolka na hráškovém pyré, šťouchané brambory 1,7

2) Kuřecí kousky na kari, rýže

3) Tokajský vepřový guláš, houskový knedlík 1,3,7

4)  Kuřecí řízek plněný sýrem, šunkou a žampiónovu  směsí, bramborová kaše 1,3,7

 

Středa:

 Polévka:  Moravská zelná 1,7,9

1) Kuřecí kousky na fazolkách a paprikách, americké brambory, tatarka 3

2) Vepřové plíčka na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9

3) Pikantní krkovička po maďarsku, rýže 1

4) Holandský řízek pečený na bramborách, tatarka 1,3,7

 

Čtvrtek:

Polévka: Kapustičková se zeleninou a červenou čočkou 9

1) Vepřový plátek s volským okem, americké brambory, ďábelská omáčka 1,3

2) Karbanátek, zelí, brambory  1,3

3) Kuřecí stehno na slanině, česneku a žampiónech, rýže 1

4) Moravský kuřecí řízek, bramborová kaše 1,3,7 

 

Pátek:

Polévka: Slovácká hříbková kyselica 1,7,9

1) Bramboráčky s kuřecím plátkem a sýrem 1,3,7

2) Dušená kapusta, výpečky, bramborový knedlík 1,3

3) Vepřové kostky po bratislavsku, těstoviny, ( houskový knedlík )

4) Mleté kuřecí rolky se sýrem zapečené v šunce, hranolky, tatarka 1,3,7

                     -Hmotnost masa v syrovém stavu 140g               

-Přílohy  160g

-Omáčky 0,2l

-Polévka 0,3l