Denní menu na www.restauraceubrenku.cz

 

Od:  24.1. – 28.1.

 

Cena menu 115,-

 

Pondělí:

Polévka: Hrachová

1) Vepřové rizoto s listovým špenátem

2) Zapékané rybí filé s brokolicí a sýrem,bramborová kaše

 3) Hovězí na žampionech,celeru a smetaně,knedlík

4)Vepřové medailonky s cibulkovou omáčkou,americké brambory

 

Úterý:

Polévka: Česneková s bramborem

1) Žampiony s mozzarellou pečené v mletým mase,brambor,tatarka

2) Vepřové líčka na víně,šťouchaný brambor

3) Olomoucký kuřecí řízek,bramborová kaše

4) Vepřové na kari,kurkumě a chilli,rýže

 

Středa:

Polévka: Kulajda

1) Játrovo-kuřecí špíz,hranolky,ďábelská omáčka

2) Vepřové plíčka na smetaně,knedlík

3) Kuřecí mexické nudličky,bramboračky

4) Krkovice se směsí hub a zeleniny,šťouchaný brambor

 

Čtvrtek:

Polévka: Frankfurtská

1) Květákový karbenátek se sýrem,brambor,tatarka

2) Segedínský guláš,knedlík

3) Kuřecí stehno po uzenářsku,rýže

4) Chilli nudličky z krkovice,hranolky,tatarka

 

Pátek:

Polévka: Boršč

1) Kuřecí medailonky v sýrovém těstíčku,bramborová kaše

2) Výpečky,špenát,bramborový knedlík

3) Vepřová pečeně po frankfurtsku,rýže

4) Hermelín v bramboráku  

 

-Hmotnost masa v syrovém stavu 140g               

-Přílohy  160g

-Omáčky 0,2l

-Polévka 0,3l

 

Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.