Denní menu

Denní menu na www.restauraceubrenku.cz

Od: 11.12. – 15.12.

Cena menu 145,-

Pondělí:

Polévka: Vepřová pikantní 1,3,9

1) Tvarůžkový vepřový flamender, šťouchané brambory 1,7

 2) Kuřecí plátek s brokolicí a sýrem, hranolky, tatarka 1,3

 3) Koprová omáčka, vařené vejce, karlovarský knedlík 1,3,7

 4) Smažená krkovice, bramborová kaše 1,3,7

Úterý:

Polévka:  Drůbeží s nudlemi 1,3,9

1) Kuřecí kousky se sýrovou omáčkou, farfalle 1,3,7

2) Kapustové karbanátky s uzeným masem a sýrem, brambory, tatarka 1,3,7

3) Kuřecí kari s pórkem a cizrnou, rýže

4) Pikantní vepřové játra, americké brambory, tatarka 3

Středa:

Polévka: Brokolicový krém 1,7,9

1) Palačinky s kuřecím masem a smetanovým špenátem 1,3,7

2) Výpečky, dušené kedlubny, bramborový knedlík 1,3

3) Mletý kuřecí řízek se dvěma druhy sýrů, bramborová kaše 1,3,7

4) Obložený kotlet na smetaně, bramborové dolárky, tatarka 1,3,7

Čtvrtek:

Polévka: Uzená s kroupami 9

1) Kuřecí řízečky s uzeným sýrem a sušenou šunkou, bramborová kaše 1,3,7

2) Hovězí srdce na smetaně, houskový knedlík 1,3,7

3) Vepřový plátek v cikánské omáčce, rýže 1

4) Kuřecí rolka s anglickou slaninou a sušenou švestkou, americké brambory, tatarka 1,3

Pátek:

Polévka: Gulášová 1,9

1) Kuřecí řízek Ondráš 1,3

2) Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, červené zelí 1,3

3) Mleté masové kuličky plněné špenátem a mozarellou, lovecké brambory, tatarka 1,3,7

4) Jelitový prejt, zelí, brambory 1

-Hmotnost masa v syrovém stavu 150g               

-Přílohy  160g

-Omáčky 0,2l

-Polévka 0,3l