Denní menu na www.restauraceubrenku.cz
Od: 5.6. – 9.6.
Cena menu 135,-
Pondělí:
Polévka: Frankfurtská s kapáním 1,7,9
1) Čočka na kyselo, uzená plec, chléb 1
2) Kuřecí placičky se šunkou a nivou, bramborová kaše 1,3,7
3) Masové kuličky v rajské omáčce s kukuřicí a hráškem, rýže 1,3
4) Vepřové medailonky v pepřové omáčce, hranolky 1,7
Úterý:
Polévka: Zeleninová s rýží 9
1) Vepřová rolka na hráškovém pyré, šťouchané brambory 1,7
2) Kuřecí kousky na kari, rýže
3) Tokajský vepřový guláš, houskový knedlík 1,3,7
4) Kuřecí řízek plněný sýrem, šunkou a žampiónovu směsí, bramborová kaše 1,3,7
Středa:
Polévka: Moravská zelná 1,7,9
1) Kuřecí kousky na fazolkách a paprikách, americké brambory, tatarka 3
2) Vepřové plíčka na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9
3) Pikantní krkovička po maďarsku, rýže 1
4) Holandský řízek pečený na bramborách, tatarka 1,3,7
Čtvrtek:
Polévka: Kapustičková se zeleninou a červenou čočkou 9
1) Vepřový plátek s volským okem, americké brambory, ďábelská omáčka 1,3
2) Karbanátek, zelí, brambory 1,3
3) Kuřecí stehno na slanině, česneku a žampiónech, rýže 1
4) Moravský kuřecí řízek, bramborová kaše 1,3,7
Pátek:
Polévka: Slovácká hříbková kyselica 1,7,9
1) Bramboráčky s kuřecím plátkem a sýrem 1,3,7
2) Dušená kapusta, výpečky, bramborový knedlík 1,3
3) Vepřové kostky po bratislavsku, těstoviny, ( houskový knedlík )
4) Mleté kuřecí rolky se sýrem zapečené v šunce, hranolky, tatarka 1,3,7
-Hmotnost masa v syrovém stavu 140g
-Přílohy 160g
-Omáčky 0,2l
-Polévka 0,3l