loader image

Denní menu

Níže naleznete naši nabídku.

 

 

Od: 17.2. – 20.2.

Cena menu 145,-

 

Pondělí:

Polévka:  Kulajda 1,3,7,9

1) Mletý řízek se sýrem cottage, bramborová kaše 1,3,7

2) Grilované kuřecí stehno, rýže 1

3) Chilli nudličky z krkovice, americké brambory, tatarka 3

4) Kuřecí perkelt, těstoviny 1,3,7

 

Úterý:

Polévka: Drůbeží s nudlemi 1,3,9

1) Znojemské vepřové ragú, rýže 1,3

2) Moravský kuřecí plátek, hranolky, tatarka 1,3,7

3) Vepřové medailonky se špenátem a bramboráčky 1,3,7

4) Smažená vepřová játra, brambory 1,3

 

Středa:

Polévka: Vepřová pikantní 1,3,9

1) Zapékané těstoviny s uzeným masem, brokolicí a sýrem 1,3,7

2) Vepřový plátek s volským okem, americké brambory, tatarka 1,3

3) Španělské vepřové maso, houskový knedlík 1,3,7

4) Smažená kuřecí kapsa s nivou a pórkem, bramborové kaše 1,3,7

 

Čtvrtek:

Polévka: Brokolicový krém 1,7

1) Plněná kuřecí rolka pečená v anglické slanině, hranolky, tatarka 1,3,7

2) Mexické fazole, opékaná klobása, chléb 1,3

3) Bramborák s doublenskou směsí 1,3,7

4) Pikantní krkovička po maďarsku, rýže 1

 

Pátek:

Polévka: Boršč 1,7,9

1) Kuřecí stehno na slanině a žampiónech, rýže 1

2) Lasagne 1,3,7

3) Vepřové medailonky s cibulkovými kroužky, hranolky, tatarka 1,3,7

4) Kuřecí plněný řízek se sýrovou omáčkou, šťouchané brambory 1,3,7

 

 

 

-Hmotnost masa v syrovém stavu 150g

-Přílohy  160g

-Omáčky 0,2l

-Polévka 0,3l