Denní menu
Níže naleznete naši nabídku.
Od: 17.2. – 20.2.
Cena menu 145,-
Pondělí:
Polévka: Kulajda 1,3,7,9
1) Mletý řízek se sýrem cottage, bramborová kaše 1,3,7
2) Grilované kuřecí stehno, rýže 1
3) Chilli nudličky z krkovice, americké brambory, tatarka 3
4) Kuřecí perkelt, těstoviny 1,3,7
Úterý:
Polévka: Drůbeží s nudlemi 1,3,9
1) Znojemské vepřové ragú, rýže 1,3
2) Moravský kuřecí plátek, hranolky, tatarka 1,3,7
3) Vepřové medailonky se špenátem a bramboráčky 1,3,7
4) Smažená vepřová játra, brambory 1,3
Středa:
Polévka: Vepřová pikantní 1,3,9
1) Zapékané těstoviny s uzeným masem, brokolicí a sýrem 1,3,7
2) Vepřový plátek s volským okem, americké brambory, tatarka 1,3
3) Španělské vepřové maso, houskový knedlík 1,3,7
4) Smažená kuřecí kapsa s nivou a pórkem, bramborové kaše 1,3,7
Čtvrtek:
Polévka: Brokolicový krém 1,7
1) Plněná kuřecí rolka pečená v anglické slanině, hranolky, tatarka 1,3,7
2) Mexické fazole, opékaná klobása, chléb 1,3
3) Bramborák s doublenskou směsí 1,3,7
4) Pikantní krkovička po maďarsku, rýže 1
Pátek:
Polévka: Boršč 1,7,9
1) Kuřecí stehno na slanině a žampiónech, rýže 1
2) Lasagne 1,3,7
3) Vepřové medailonky s cibulkovými kroužky, hranolky, tatarka 1,3,7
4) Kuřecí plněný řízek se sýrovou omáčkou, šťouchané brambory 1,3,7
-Hmotnost masa v syrovém stavu 150g
-Přílohy 160g
-Omáčky 0,2l
-Polévka 0,3l