Denní menu
Níže naleznete naši nabídku.
Od: 18.11. – 22.11.
Cena menu 145,-
Pondělí:
Polévka: Pórková s vejci 1,3,9
1) Smažená kuřecí kapsa s anglickou a hermelínem, bramborová kaše 1,3,7
2) Vepřové dušené v kapustě, šťouchané brambory 1
3) Čevabčiči, hranolky, tatarka 1,3
4) Kuřecí plátek na kari s kukuřicí, rýže 6
Úterý:
Polévka: Frankfurtská s kapáním 1,7,9
1) Valašské fazole, uzená plec, chléb 1,3,7
2) Kuřecí plátek pod vejcem, americké brambory, tatarka 1,3
3) Vepřové na houbách, rýže 1
4) Holandský řízek, bramborová kaše 1,3,7
Středa:
Polévka: Česnekový krém s krutóny 1,3,7,9
1) Kuřecí prsní řízek se sýrem v bramboráku 1,3,7
2) Vepřové rizoto s listovým špenátem 7,9
3) Krkovice na roštu s volským okem, opékané brambory, tatarka 1,3
4) Kuře na paprice, těstoviny 1,3,7
Čtvrtek:
Polévka: Zeleninová s červenou čočku 9
1) Camembert smažený v mletém masem brambory, tatarka 1,3,7
2) Kuřecí játra s hráškem a mrkví, rýže 1
3) Farmařský burger, domácí hranolky, ďábelská omáčka 1,3,7
4) Kuřecí stehno se špenátem a bramborovými noky 1,3,7
Pátek:
Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 1,3,9
1) Bramboráčky s kuřecím plátkem a sýrem 1,3,7
2) Bůčkové nudličky, bramborové dolárky, tatarka 3
3) Svíčková na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9
4) Zapékané gnocchi s kuřecím masem a sýrem 1,3,7
-Hmotnost masa v syrovém stavu 150g
-Přílohy 160g
-Omáčky 0,2l
-Polévka 0,3l